RU  UA

Гору взяли особисті амбіції: в "Голосі" дали оцінку виходу Притули з партії

Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула заявив про вихід з партії "Голос" через незгоду з керівництвом і "зашкварні" голосування, а глава фракції Ярослав Железняк висловив думку, що справжня причина в його особистих амбіціях.

Про це Ярослав Железняк сказав в ефірі Апостроф TV.

Він зазначив, що рішення Притули не стало новиною для керівництва "Голосу". Однак запевнив, що всі голосування партії відповідають демократичним принципам і після слів Притули в роботі партії нічого не зміниться.

"Його заяву ми сприймаємо як крок, коли людські амбіції, властиві кожній людині, взяли гору над політичною доцільністю все ж дотримуватися тих обіцянок, які він давав під час передвиборної кампанії", - сказав Железняк.

Він додав, що Сергій Притула спочатку хотів балотуватися до Верховної Ради, потім в президенти, потім бути головою осередку, потім мером.

"У нього багато було амбіцій. Остання амбіція - його заявка стати головою партії. Зараз бачимо, що ця амбіція знову кудись зникла. Я думаю що він буде продовжувати свою власну політичну кар'єру", - вважає глава фракції.

Він уточнив, що у Притули була можливість балотуватися на пост глави "Голосу", з'їзд запланований на липень.

Як повідомляв "Апостроф", в травні цього року в Харкові з'явилися білборди із зображенням Притули і написом "Нам тут жити", з чого зробили висновок, що він планує балотуватися в мери міста, алевін спростував цю інформацію.