RU  UA

Закордон, гори і агрофітнес: де і як відпочивали українські нардепи

Літні канікули народних депутатів добігають кінця. 23 серпня Верховна рада збереться на позачергове засідання по Кримській платформі, а наступного дня одразу на два - урочисте та позачергове.

Як і де відпочивали народні обранці - дивіться у сюжеті Апостроф News на Апостроф TV.

Ірина Геращенко з "ЄС" підкорила Говерлу. Зробила депутатка це не одна, а у компанії віце-спікерки Олени Кондратюк. Фотографіями з відпустки вона ділилася у соцмережах. Після цього вже на Закарпатті з колегами по фракції Геращенко святкувала 109-й рік українського Пласту.

Західну Україну облюбувала і депутатка від фракції "Слуга Народу" Ірина Верещук. Разом з сином вона побувала на озері Синевир.

А от заступниця голови фракції Євгенія Кравчук віддала перевагу різним локаціям для відпочинку. Політикиня погрілася на сонці у Затоці на Одещині, а продовжила свою відпустку на Полтавщині. Кравчук відпочила в еко-садибі і дуже рекомендувала колегам саме такий вид дозвілля.

Микола Княжицький обрав для відпочинку Прикарпаття. В Фейсбуці депутат розмістив фотографії зі справжнього гуцульського весілля.

Вікторія Сюмар з усією сім'єю займалася агрофітнесом. Народна обраниця копала картоплю.

Закордонними пляжами балував себе Ілля Ківа з "ОПЗЖ". Він з сім'єю був в Туреччині. Депутат святкував день народження, рибалив, бігав і щедро ділився усім у соцмережах.

Екс-президент і нині чинний депутат Петро Порошенко плавав на яхті у Хорватії. Альона Шкрум з "Батьківщини" насолоджувалася відпочинком у Греції.

Як слід відпочити народні обранці мають час до 7 вересня. Далі на них чекають урочисте відкриття та напружені сесійні тижні.