RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Суд по зняттю Зеленського з виборів: стала відома суть претензій

20 квітня в Шостому апеляційному адміністративному суді Києва почалося засідання про можливе анулювання реєстрації Володимира Зеленського в якості кандидата в президенти України.

Адвокат Андрій Хілько, який подав позов, в залі суду заявив, що Зеленський продавав квитки на дебати, які відбулися на НСК "Олімпійський" 19 квітня. За його словами, на сторінці шоумена в соціальній мережі він проводив агітацію і пропонував забронювати квитки. Однак при переході по посиланню, як пояснив адвокат, було написано, що квитки вже продані. Виходячи з цього Хілько зробив висновок, що квитки були в продажу.

Представник штабу Зеленського Сергій Іонушас відповів, що квитки на стадіон не продавалися, проте вони були обов'язкові для входу на територію для забезпечення безпеки і порядку під час дебатів. Також він підкреслив, що в штабі Зеленського вважають даний позов лише інформаційним приводом для скандалу навколо кандидата Зеленського на користь Порошенка.

Як повідомляв "Апостроф", 19 квітня на НСК "Олімпійський" відбулися дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенко і Володимиром Зеленським.