RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Експерт висловилася про шанси "Слуг народу" на місцевих виборах

Місцеві вибори в Україні покажуть рівень довіри українців до влади в цілому і монобільшості в парламенті зокрема, а також дадуть їм шанс змінити курс центральної влади.

Про це заявила політичний експерт Олександра Решмеділова в ефірі каналу "112-Україна", передає "Обозреватель".

Вона зазначила, що 25 жовтня "вся країна побачить, чи підтримують громадяни політику влади".

"На виборах ми побачимо, чи згодні українці з курсом, який веде сьогодні президент: і економічним, і політичним", - підкреслила експерт.

За її словами, політика "Слуг народу" має все менше підтримки серед людей, і чільні представники влади останнім часом зробили ряд заяв, які "неабияк шокували українців". Найбільше, на думку Решмеділової, людей обурили слова прем'єра, що через 15 років не платитимуть пенсій, і поради міністра фінансів готуватися до "вегетаріанського меню".

"Вибори 25-го жовтня - ідеальний спосіб розставити крапки над "і" і шанс для людей змінити курс центральної влади", - підкреслила експерт.

Вона також зазначила, що громади на місцях мають великі можливості, і нагадала про прецедент, створений командою Тимошенко, коли місцеві ради в ряді регіонів оголосили на вимогу "Батьківщини" свої території вільними від грального бізнесу.

Також, на думку Решмеділової, люди зможуть захищатися від розпродажу землі, легалізації проституції, наркотиків тощо.