Міністр Криклій знову оскандалився: образив польський уряд - ЗМІ

Міністр інфраструктури Владислав Криклій знову опинився в епіцентрі скандалу. Тепер претензії до нього виникли у польського уряду.

Про це повідомляє 112.ua.

Напередодні за участю президента Зеленського українській стороні вдалося домовитися з Польщею про виділення 5 тисяч додаткових дозволів для українських перевізників на 2020. Перші дозволи, які будуть діяти до 31 січня 2021, українські перевізники повинні були отримати на початку грудня.

Тим часом, Криклій написав в Facebook, що українцям вдалося "дотиснути поляків".

Польську сторону обурила така оцінка ситуації, адже це саме Польща пішла назустріч Україні в цьому питанні. Тепер польський уряд має намір скасувати видачу додаткових дозволів, а також запросив додаткові термінові консультації з керівництвом України.

Як пише видання, можливо, прем'єр-міністру Денису Шмигалю знову доведеться вибачатися за міністра Криклія, як це сталося після інциденту за участю міністра інфраструктури, який намагався потрапити на зустріч з прем'єр-міністром Казахстану Аскаром Маміним з підробленим ПЛР-тестом.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Шмигаль вибачився перед Маміним за підроблений тест Криклія. Як писали ЗМІ, прем'єр Казахстану не прийняв вибачень від українського глави уряду.

Нагадаємо, Владислав Криклій - багаторазовий фігурант скандалів, проти нього було порушено кримінальні справи з приводу зловживання службовим становищем в корисливих цілях.