RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Призначено нового голову української митниці: що про нього відомо

Кабінет міністрів України звільнив Максима Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив головою Державної митної служби (ДМС).

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Завдання - не допустити впливу різних правоохоронних органів на процеси в митній службі. Я допускаю, що будуть і провокації, і дискредитації, і багато іншого ... Але коли є хороша репутація, все можна зробити якісно", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час урядового засідання в п'ятницю.

Крім цього Кабмін затвердив також план реформування податкових і митних органів.

Раніше повідомлялося, Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала уряду призначити Нефьодова головою ДМС за підсумками заключного етапу конкурсу 26 червня.

Нефьодов з 18 лютого 2015 року обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, 2016 року - першого заступника міністра.

35-річний Нефьодов з відзнакою закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка і має ступінь магістра за спеціальністю "Економічна теорія". У 2003-2006 рр. працював аналітиком зі злиттів і поглинань в компанії Golden Gate Business.

У 2006-2010 роках працював в інвесткомпанії Dragon Capital, де обіймав посаду віце-президента, а потім директора інвестиційно-банківського департаменту.

У 2010 році він став керуючим партнером інвестфонду Icon Private Equity.

Вільно володіє англійською мовою.

Як повідомляв "Апостроф", Зеленський звільнив відомого борця з гральної мафією.