RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Злочин проти народу: Тимошенко прокоментувала ухвалення земельних законів в Раді за зачиненими дверима

Представники президентської монокоаліції в парламенті порушують регламент, форсуючи ухвалення закону про розпродаж української землі, закриваючи для публічної участі аграрний комітет, і "Батьківщина" готує заяву про злочин під час розгляду земельних законів та ініціюватиме відставку голови аграрного комітету.

На цьому наголосила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу на засіданні Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

"Наша команда збирає та систематизує всі порушення щодо проведення Комітету і взагалі до всіх кроків, які пов’язані з розглядом законопроєктів про розпродаж сільськогосподарської землі. Ми готуємо заяву про злочин та будемо вимагати відставки голови Комітету Миколи Сольського", – заявила лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана, що своїми діями представники "Слуги народу" демонструють персональний інтерес у протягуванні "варварських для українського народу законів".

"Ви не маєте права так грубо і нечесно розпоряджатися ресурсом, який належить усьому народові України. Ви не можете узурпувати право розпоряджатися своєю власністю. І коли Конституційний Суд винесе рішення, кожен із вас буде відповідати і перед законом, і перед народом України", – обурилася голова "Батьківщини".

Тимошенко застерегла прихильників продажу сільськогосподарських земель, що "Батьківщина" буде протистояти протягуванню документів, які, за її словами, ламають націю.

"Ми хочемо, щоб ви подивилися на всіх попередників. Рано чи пізно конкретні особи з конкретними прізвищами відповідають за порушення закону. За те, що ви сьогодні свідомо топчете національні інтереси, також буде відповідальність!" – резюмувала Юлія Тимошенко.