RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ця справа стане Рубіконом: озвучено цікавий прогноз щодо долі Авакова

Справа про убивство журналіста Павла Шеремета стане для міністра МВС Арсена Авакова Рубіконом: він або доведе свій профеcіоналізм, або буде змушений піти з посади.

Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" заявив голова комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

"Випробувальний термін Авакова не закінчений. До його діяльності на сьогодні дуже пильна увага. І я вважаю, що якщо конкретно справа Шеремета розвалиться на очах - це, можливо, буде одним із приводів для того, щоб Арсен Борисович пішов з посади. Зрештою, масштаб цієї справи, суспільного резонансу і підозрюваних іншого варіанту не залишає. Це справа однозначно стане Рубіконом", - сказав Монастирський.

Додав, що і справа про вбивство журналіста Павла Шеремета, і справа про розстріл військової Аміни Окуєвої - неоднозначні кейси. Аваков поспішав відзвітувати, що підозрювані затримані. Але як надалі буде розвиватися слідство та судовий розгляд - на користь міністра МВС чи ні - покаже лише час.

Як інформував "Апостроф" раніше, Денис Монастирській раніше заявив про те, що Кабмін має різко вийти із зони комфорту і взяти відповідальність за наслідки своєї діяльності.