RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Вадим Рабинович заявив про підготовку арештів опозиції з боку влади через втрату рейтингів

Влада почала переслідувати опозицію через падіння рейтингів, зокрема, готуються арешти членів політичної партії "Опозиційна платформа - За життя".

Таку заяву зробив народний депутат, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович.

Він показав документ, який до Верховної Ради направило Державне бюро розслідувань.

"Якийсь Євген Сльота - слідчий третього відділу, направив до Верховної Ради лист, в якому вимагає до 10 вересня (негайно) відповісти на ряд питань, що стосуються Віктора Медведчука, Вадима Рабиновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової. Уже навіть кримінальна справа є! Який злочин скоїв я і мої товариші? У листі написано: "Вони (вище перераховані нардепи) поїхали в Москву, де обговорювали з депутатами російської Думи шлях встановлення миру, тому ми вважаємо це"державна зрада"і вимагаємо негайно (до 10 числа) розібратися...". Чому до 10 вересня? Тому що вибори на носі!", - пояснив Вадим Рабинович.

Політик дії влади пов'язав з наближенням місцевих виборів, які "визначать життя України".

"Зелені" розуміють, що програють ці вибори, що не просто йдуть - летять до своєї катастрофи. Щоб врятувати свою ситуацію, вони "зрослися" з радикалами: на людей нападають, їх вбивають на вулицях, з гранатометів розстрілюють телеканали, закривають ЗМІ. Не знаючи як впоратися з тим, що рейтинг нашої партії - "Опозиційна платформа - За життя" зростає і стрімко, вони нічого іншого не придумали, як готувати проти опозиції репресії і арешти її видатних діячів", - вважає депутат.

Вадим Рабинович уточнив: "Зелена цвіль", яка захопила країну, перейшла до прямих репресій. Тут ясно написано: влада хоче нейтралізувати опозицію! Вдумайтеся в це: ми прибрали Порошенко і думали, що будемо жити в нормальній країні. Але прийшов Зеленський і його камарилья, і вони розслідують "злочин" членів нашої партії з пошуку миру!".

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" звернувся до президента Володимира Зеленського, виконуючого обов'язки директора Державного бюро розслідувань Соколова і слідчогоСльоти: "Пошук миру - завдання не тільки політика, а й звичайної нормальної людини. Якщо ти не від диявола, то ти хочеш миру для своєї країни і хочеш, щоб діти не гинули! Якщо ви вважаєте пошук миру злочином, то ви і є "слуги диявола"! А якщо у вас немає інших методів, якщо ви повертаєтеся до арештів і переслідувань опозиції, то кінець ваш буде на... Мальдівах, тому що в Ростов вас не приймуть...".

"У мене перемога Зеленського викликала тільки позитивні емоції, але потім стало все ясно. Тим не менш, я думав, що грань вони не перейдуть. Виявляється, що ніяких кордонів"зелені"не бачать, тому розмовляти з ними будемо відповідним чином"- резюмував Вадим Рабинович.