RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Керівництво "Основи" представило голову столичного офісу партії

17 жовтня на прес-конференції лідер політичної партії "Основа", народний депутат і кандидат в президенти Сергій Тарута і голова партії Андрій Ніколаєнко представили громадськості керівника Київської міської організації - бізнесмена і мецената Володимира Колота.

Про це повідомляє "Апостроф".

Як зазначив Сергій Тарута, обсяг роботи глави столичної організації набагато більший в порівнянні з керівниками інших партійних осередків. За його словами, Київська організація повинна стати зразком для регіональних представництв в плані ефективності і організації роботи.

"Тому ми довго визначалися і скрупульозно вибирали того, хто б міг впоратися з цим завданням. І я з задоволенням хочу представити Володимира Колота, що взяв на себе цю відповідальність - людини, у якої відмінна репутація, яка все життя займався потрібною для країни справою", - зазначив лідер "Основи".

Голова партії Андрій Ніколаєнко відзначив, що столична команда - наймолодша і найамбітніша.

"Команда, яка вже сформувалася в Києві під керівництвом Володимира Колота, є, мабуть, однією з найбільш потужних і якісних в Україні. Ця команда також наймолодша, найактивніша і найамбітніша", - зазначив він, при цьому додавши, що саме такі люди потрібні, щоб навести порядок в столиці, яка у багатьох відношеннях є зрізом всього українського суспільства.

Володимир Колот, в свою чергу, пообіцяв продемонструвати високі результати. Він підкреслив, що зосередиться як на розвитку партійної структури, так і на вирішенні всього спектру питань, важливих для жителів столиці - інфраструктурних, екологічних, соціальних та багатьох інших.

"У Києві є багато того, що ускладнює життя киян: це мости, розв'язки, метро, комунальні проблеми. Тому, звичайно, найближчим часом потрібно говорити про створення окружної дороги, робити кільцеву гілку метро, добудовувати Подільський міст. Результати роботи Київської міської організації партії "Основи" за цими напрямками напевно будуть помітні і зрозумілі киянам, і я впевнений, що вони будуть горді за нашу роботу ", - підкреслив Володимир Колот.

Під час прес-конференції керівники "Основи" також відповіли на ряд питань, що стосуються планів партії. Так, відповідаючи на питання журналіста "Апострофа" про перспективи об'єднання партії з іншими політичними силами, Андрій Ніколаєнко відповів, що поки подібних альянсів не планується.

"Об'єднуючим факторів повинно бути не загальне електоральне поле, як сьогодні багато хто пропонує, а загальні цінності. Виступаючи недавно на з'їзді партії, я вже підкреслював, що ми не об'єднуватиметься з Опозиційним блоком і партією "За життя", як і іншими політичними силами, які планує об'єднуватися навколо певного електорату, виборців конкретного регіону, ділячи тим самим людей. Я вважаю, що ділити українців не можна ні в якому разі, і ні за якими параметрами", - підкреслив голова "Основи ".

Він додав, що в цьому відношенні партія "Основа" - це не партія половини України, Південного Сходу або Північно-Заходу, "Основа" - це партія всієї України і всіх людей справи в країні.