RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського відкриє у Краматорську новий комплекс водних видів спорту

Новий спортивний комплекс водних видів спорту "Н2О-Classic", будівництво якого у Краматорську Донецької області відбувається в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", незабаром зможе прийняти перших відвідувачів.

Про хід робіт на об'єкті повідомляє Донецька ОДА.

У "Н2О-Classic" розмістяться два басейни. Один з них, довжиною 25 метрів на 6 доріжок, пристосований для занять як спортивним, так і синхронним плаванням за рахунок поглибленої до 3,5 м зони. Також у цьому басейні будуть проводитись тренування з водного поло.

Другий басейн розрахований для дітей. У довжину він має 12 м, завширшки 4, а його максимальна глибина становить 1,3 метра.

Весь спорткомплекс повністю відповідатиме вимогам безбар'єрності та доступності для людей з інвалідністю.

На цей час роботи на об'єкті вже практично завершені. Виконано влаштування зовнішніх інженерних мереж, систем водо- і теплопостачання, в тому числі змонтовано і підключено підлогу з підігрівом. Тривають установка вентиляційної системи, монтаж стель і оздоблювальні роботи. На прилеглій території залишилося укласти близько 250 кв м тротуарної плитки.

Загальний бюджет будівництва комплексу становить 72,27 млн гривень.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що в 2021 році в Україні побудують і реконструюють 80 стадіонів, 29 басейнів, а також 95 шкіл, 70 садків та 177 приймальних відділень.