RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

"Велике Будівництво" Зеленського капітально оновить на Миколаївщині селищну школу на пів тисячі учнів

У селищі міського типу Арбузинка Миколаївської області в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" буде відновлена загальноосвітня школа №2 імені Т.Г.Шевченка, розрахована на 500 учнів.

Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомляє Миколаївська ОДА.

У школі вже завершені демонтажні роботи, і наразі будівельники приступили до заливки підлоги і монтажу кріплення стелі. Прокладаються також нові інженерні мережі і ведуться внутрішні оздоблювальні роботи. Паралельно проходить облаштування зовнішньої каналізаційної мережі та благоустрій території.

"Після завершення робіт понад 500 учнів, 36 педагогів та 20 працівників закладу отримують належні умови для всебічного розвитку та комфортного здобуття освіти", - зазначили в ОДА.

Реконструкція ще одного об'єкта інфраструктури для дітей відбувається також у селі Синюхин Брід, де роботи проходять у дитячому садку "Малятко".

У садку, який буде пристосований для маломобільних груп населення, виконають заміну покрівлі з використанням сучасних матеріалів, встановлять металопластикові склопакети, прокладуть нові електричну та інженерні мережі, а також повністю відремонтують фасад.

Бюджет реконструкції садочка становить 19,5 млн гривень.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомляв, що в 2021 році в Україні побудують і реконструюють 95 шкіл і 70 садочків.