RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Наносимо потужні удари по ворогу, скорочуємо комендантську годину: голова ОВА про ситуацію на Чернігівщині

Чернігівська область продовжує протистояти російським окупантам, до регіону стабільно надходить гуманітарна допомога, а комендантська година змінена задля можливості бізнесу довше працювати.

Про це розповів голова Чернігівської обласної військової адміністрації Вʼячеслав Чаус у Telegram.

За його словами, українські бійці завдають потужні удари по ворожих позиціях та наближають перемогу над росіянами.

"З робочих питань. Вчора я змінив комендантську годину: з 20:00 до 6:00 відсьогодні. Це питання більш практичне. Збільшується доба світлова і треба працювати довше", – зазначив Чаус.

Він уточнив, що кожна громада може індивідуально встановити комендантську годину, але виключно за погодження районної військової адміністрації.

Також очільник Чернігівщини розповів про ситуацію із гуманітарної допомогою в області. Проблем із гуманітаркою наразі не спостерігається.

"Розвантажуємо чергову гуманітарку. Дякую всім, хто направляє її до Чернігова, і до інших міст Чернігівської області. Слава Богу, у нас з гуманітарною Ніжин, Прилуки. Та всі майже з гуманітарною", – підкреслив він.

Чаус закликав не піддаватися паніці та продовжувати працювати задля перемоги української армії, а також подякував усім, хто допомагає Чернігівщині тримати оборону.

"У всіх своя робота. Без паніки, кожен робить свою роботу: Збройні Сили воюють; волонтери доставляють допомогу; влада забезпечує життєдіяльність інфраструктури (наскільки це можливо). Ще раз дякую комунальниками і аварійним бригадам за їх самовідданість, працю та героїзм", – резюмував він.