RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні помітили п'яного любителя Путіна: опубліковані фото

Патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого знаходився п'яний водій у футболці із зображенням російського президента Володимира Путіна.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє учасник АТО, співробітник Нацполіції України Василь Коряк.

"На цих фото прекрасно все. І Корчик на бляхах. І " ну трохи на дискотеці закинувся, але я ж нормальний" І футболка. Футболка - особливо прекрасна", - пише він.

Коряк зазначив, що стосовно фаната Путіна патрульні склали протокол за ст. 130 КпАП України (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Той факт, що по вулицях українських міст ходять люди із зображенням президента країни-агресора, обурив людей.

"Це взагалі феномен. Тобто він в такій футболці пішов на дискотеку і там все нормально без рукоприкладства, у нього склалося. Мабуть якісь танці у темряві або це у них бал-маскарад, де він зображував вату", "і футболки не зжер? зрада однак(", "в майці пішов? Ну ви і толерантні однако!", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в травні минулого року в місті Ізмаїл Одеської області учасник АТО Дмитро Озмітель змусив місцевого жителя зняти з себе футболку із зображенням Путіна.