RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Селфі, поцілунки і поганий знак: відео незвичайних моментів на інавгурації Зеленського

20 травня, під час інавгурації президента Володимира Зеленського, було помічено кілька цікавих моментів, які, можливо, увійдуть в історію України.

"Апостроф" зібрав добірку відео з такими пам'ятними моментами.

Так, на одному з відео Зеленський, прямуючи до будівлі Верховної Ради, тисне руки і робить фото з тими, хто прийшов подивитися інавгурацію.

На одному з кадрів він робить селфі з однією із глядачок. Далі, проходячи повз концертного директора "Кварталу 95" Мікі Фаталової, він цілує їй руку, а побачивши коміка і учасника багатьох шоу Юрія Ткача, підходить до нього, щоб поцілувати.

Також, побачивши свого товариша і колишнього колегу по шоу, Євгена Кошового ("Квартал 95") - цілує його в лоб (для цього Зеленському навіть довелося зробити невеликий стрибок).

Далі на одному з відеокадрів (на 17.15 хвилині) можна побачити, як Зеленський, прямуючи до Адміністрації Президента, раптово дарує букет квітів жінці-патрульній, яка стоїть неподалік.

Одночасно не можна не відзначити казус, що трапився під час самого моменту інавгурації президента. Президентське посвідчення раптово впало на підлогу. Документ зісковзнув з подушки, яку тримав боєць почесної варти.

Як повідомляв "Апостроф", з'явився ряд яскравих фотожаб, присвячених інавгурації президента Володимира Зеленського, яка відбулася 20 травня.