RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Бенкет під час чуми: український бізнесмен потрапив в скандал з відпочинком на віллі в Каннах

Десятеро туристів, один з яких - український бізнесмен, хотіли розважитися на віллі в Каннах на півдні Франції під час пандемії коронавірусу, але були змушені повернутися до Великої Британії.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на британський таблоїд Mirror.

Семеро чоловіків у віці від 40 до 50 років і троє молодих жінок у віці від 24 до 27 років повинні були приземлитися на бізнес-джет класу люкс Embraer Legacy в аеропорту Марсель-Провансу, а звідти дістатися до вілли трьома вертольотами. Але їх перехопили правоохоронці.

Джерело в поліції повідомило, що, зіткнувшись з правоохоронцями, український бізнесмен хотів залагодити справу з допомогою грошей.

"У мене є гроші, давайте поговоримо", - запропонував він.

Відзначається, що саме українець платив за віллу і літак, і "з нетерпінням чекав розваг зі своїми друзями і дівчатами".

"Він сказав, що вони всі йдуть на віллу і там закриваються, і проблем не буде. Але це була, очевидно, розважальна поїздка, і в рамках стримуючих заходів це категорично заборонено", - додало джерело.

Як відомо, комерційні рейси в європейських аеропортах на час пандемії COVID-19 були значно скорочені, і влада намагається зупинити приватні літаки, що порушують обмеження. Поліція, яка охороняла аеропорт Марсель-Прованс, попросила приватний літак не здійснювати посадку, але він все одно сів. Втім, пасажирам не дозволили вийти.

За даними джерела, на борту були громадяни Німеччини, Франції, Румунії, Хорватії та України. Вони сперечалися з поліцією і сердилися, коли вертольоти, які їх чекали, отримали наказ не брати нікого на борт, а пілоти були оштрафовані за порушення правил карантину. Дев'ятеро людей повернулися приватним літаком до Лондона (Великобританія), а десятий - до Німеччини.