RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Елітні страви і бригада незайманих: спливли деталі VIP-відпочинку Кім Чен Ина на особистому бронепоїзді

Лідер КНДР Кім Чен Ин регулярно влаштовуває гулянки під час поїздок на своєму бронепоїзді, а в дорозі його супроводжує бригада незайманих кореянок

Про це повідомляє The Sun.

Бронепоїзд глави Північної Кореї складається з двадцяти вагонів і може розвивати швидкість до 60 км/год.

Усередині складу розташовується лаунж-зона з шкіряними диванами, обладнаний за останнім словом техніки конференц-зал, офіс із супутниковим ТБ і ресторан, де подаються вишукані страви та напої - зокрема, швейцарський сир, дорогий коньяк і шампанське.

Крім того, в шляху Кім Че Уна супроводжує так звана "бригада задоволень" - провідниці, які проходять ретельний відбір спеціально для цієї роботи.

Як зазначає видання, сформувати таку бригаду глава Північної Кореї вирішив в 2015 році. Потрапити в неї можуть тільки "високі і красиві" кореянки-незаймані.

За інформацією газети, як правило, перед ним пускають склад з охоронцями політика, які перевіряють безпеку залізничних шляхів і станцій, а за ним прямує поїзд з охоронцями Кім Чен Ина і припасами. Також відомо, що на бронепоїзді перевозять особистий броньований Mercedes північнокорейського лідера і переносний туалет.

Раніше американський проект 38 North писав про те, що поїзд, який можливо належить Кім Чен Ину, знайшли біля курортного міста в КНДР. Повідомлялося, що склад з 21 квітня перебуває на станції поруч з північнокорейським пляжним курортом Вонсан, де розташовується пляжна вілла лідера Північної Кореї з приватним медичним закладом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що тривала відсутність на публіці глави КНДР Кім Чен Ина, через що навіть почали поширюватися чутки про його смерть, може бути пов'язано з нещасним випадком під час випробувань ракет