RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Звільнили половину керівників: в Україні провели масштабну "зачистку" на митниці

У п'ятницю, 15 травня, звільнили керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Повідомляється, що керівнику Одеської митниці було вручено попередження про наступне звільнення.

За словами Міністра фінансів Сергія Марченка, впродовж останніх двох тижнів проводився грунтовний аналіз роботи кожної митниці. Комплексний аудит Держмитслужби ще триває.

Під час засідання колегії Міністр фінансів звернувся до присутніх керівників митниць та зазначив, що це не останні кадрові ротації у митницях.

"Кадрові зміни у митній службі будуть тривати до тих пір, поки митниця не запрацює належним чином з висококваліфікованими і доброчесними працівниками. В той же час, достойні професіонали можуть розраховувати на захист закону і мою підтримку. Додатково, ми забезпечимо належні умови праці тим митникам, які пройдуть цей жорсткий, але справедливий відбір", - наголосив Сергій Марченко.

Раніше "Апостроф" повідомив, що Кабінет міністрів України відправив у відставку голову Державного агентства резерву України Ярослава Погорілого, обов'язки керівника тимчасово виконуватиме його заступник Микита Барабаш.