RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Де дешево відпочити на Азовському морі у 2020 році: головні напрямки та ціни

На більшості курортів Азовського моря ціни в 2020 році не змінилися у порівнянні з попереднім роком.

Про це повідомляє "Апостроф".

Зростання цін, хоча і невелике, спостерігається по об'єктах преміум-класу, тоді як по об'єктах середнього класу цінової динаміки майже немає.

Кирилівка

На цьому курорті в Запорізькій області досить розвинена розважальна інфраструктура та порівняно високі по Азовським мірками ціни на відпочинок

Курорт орієнтований на пляжний і тихий сімейний відпочинок з дітьми. Пляжі піщані, прохід до моря безкоштовний.

Інфраструктура курорту представлена аквапарком, дельфінарієм, акваріумом, кінним театром. У селищі добре розвинена торгівля і громадське харчування, є банкомати ПриватБанку та відділення "Нової пошти".

Ціни на відпочинок на цьому курорті такі: при розміщенні зі зручностями на території - 80-250 гривень з особи на добу, при розміщенні зі зручностями на поверсі (в блоці) - 150-400 гривень з особи на добу, зі зручностями в номері - 250 -600 гривень з особи на добу.

Бердянськ

Це популярний серед туристів курорт і досить великий порт на Азовському морі в Запорізькій області

Відрізняється розвиненою розважальною та ресторанною інфраструктурою.

Всі пляжі - піщані. Деякі з них обладнані тіньовими навісами, кабінками для перевдягання, пунктами прокату інвентарю - шезлонгів та парасольок. Прохід до моря - безкоштовний.

Недоліки Бердянська - близькість до торгового порту, яка позначається на якості води в затоці та екологічній обстановці.

З розваг в місті є аквапарк, дельфінарій та зоопарк, а також кілька шкіл віндсерфінгу.

Також в місті є набережна з луна-парком, сценою, фотозоні та альтанкою "Бердянськ".

Ціни на відпочинок на цьому курорті такі: при розміщенні зі зручностями на території - 100-250 гривень з особи на добу, при розміщенні зі зручностями на поверсі (в блоці) - 200-450 гривень з особи на добу, зі зручностями в номері - 400 -800 гривень з особи на добу.

Арабатська стрілка

Це піщана намивна коса довжиною понад 100 кілометрів у Херсонській області, що омивається Утлюкським лиманом, Азовським морем та затокою Сиваш.

На косі розташовується три курортних селища: Генічеська Гірка, Щасливцеве, Стрілкове. Вся Арабатська Стрілка орієнтована на пляжний і сімейний відпочинок.

Всі пляжі піщані. Ділянки біля баз відпочинку і готелів обладнані навісами і пляжним інвентарем. Морське дно пологе та піщане, підходить для дорослих і дітей.

Інфраструктура представлена на середньому рівні. Найрозвиненішим селищем є Генічеська Гірка, де зосереджена основна розважальна інфраструктура - аквапарк та дельфінарій. Також тут функціонують школи віндсерфінгу, є луна-парк, кафе і магазини.

Ціни на відпочинок на цьому курорті такі: при розміщенні зі зручностями на території - 100-250 гривень з особи на добу, при розміщенні зі зручностями на поверсі (в блоці) - 250-350 гривень з особи на добу, зі зручностями в номері - 300 -600 гривень з особи на добу.

Генічеськ

Це популярний пляжний курорт в Херсонській області, розташований на узбережжі Утлюкського лиману, що переходить в Азовське море. Крім Утлюкського лиману Генічеськ межує з затокою Сиваш.

Недолік Генічеська - діючий морський торговельний порт.

Пляжі на курорті піщані і безкоштовні для відвідування. Море порівняно дрібне та підходить для відпочинку з дітьми.

Інфраструктура в місті розвинена середньо: є супермаркет "АТБ", магазини, аптеки, банкомати, два ринки та залізнична станція.

Розваги - парк імені Шевченка, "Алея Казок".

Ціни на відпочинок на цьому курорті такі: при розміщенні зі зручностями на території - 100-250 гривень з особи на добу, при розміщенні зі зручностями на поверсі (в блоці) - 200-350 гривень з особи на добу, зі зручностями в номері - 300 -600 гривень з особи на добу.

Приморськ

Це невелике курортне містечко в Запорізькій області на Обіточній косі, розділене на міську і курортну частину, яка віддалена від міста на 4 кілометри.

На території функціонують бази відпочинку і пансіонати з централізованим харчуванням. Приморськ підходить для відпочинку сім'єю з дітьми та для оздоровлення.

Всі пляжі піщані і вільні для відвідування. На деяких ділянках обладнані тіньові навіси, роздягальні.

Приморськ майже позбавлений розважальних об'єктів і придатний тільки для сімейного пляжного відпочинку. Основні розваги знаходяться на базах відпочинку.

У міській частині є магазини, супермаркет "АТБ", два ринки, відділення "Нової пошти", аптеки, банкомати, центральний парк і автостанція.

Ціни на відпочинок на цьому курорті такі: при розміщенні зі зручностями на території - 100-250 гривень з особи на добу, при розміщенні зі зручностями на поверсі (в блоці) - 250-400 гривень з особи на добу, зі зручностями в номері - 250 -600 гривень з особи на добу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося яскраве відео "дикого" пляжу недалеко від курорту Кирилівка.