RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Довіряйте інтуїції: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 червня

Відповідно до прогнозу астрологів день 26 червня краще провести у тиші і спокої, виділивши час для релаксу. В цей час не варто приймати серйозні рішення і діяти енергійно. У багатьох з нас загостриться інтуїція і з'явиться схильність до ясновидіння і прогнозів.

Як передає "Апостроф", про це пише ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)

Вдалими будуть будь-які справи, але все-таки від реалізації нових проєктів ліпше відмовитися, зосередившись на старих "хвостах", які ви з якоїсь причини поки не довели до розуму.

Телець (21.04 – 21.05)

Не варто грубіянити оточенню, нариваючись на неприємності: попри вашу солідну вагову категорію – в моральному сенсі цього слова – ви ризикуєте отримати відсіч.

Близнята (22.05 – 21.06)

Найліпша ситуація для вас в цей день – самотність, тиша і спокій: наодинці з собою ви зможете зосередитися і вибрати правильну лінію поведінки на найближче майбутнє.

Рак (22.06 – 22.07)

Можливо, пропозиція, від якої, як прийнято говорити, не можна відмовитися: нова перспективна посада з відповідною заробітною платою – це саме те, про що ви мріяли.

Лев (23.07 – 21.08)

За найменшої можливості слід присвятити цей день – або хоча б другу його половину – відпочинку: останнім часом ви багато та напружено працювали, так що трохи релаксу не завадить.

Діва (24.08 – 23.09)

Отримати відповідь на важливе запитання можна буде, поставивши його власній підсвідомості, – головне, дати йому час для того, щоб все ретельно проаналізувати і видати правильний варіант рішення.

Терези (24.09 – 23.10)

Будьте уважні до будь-яких фактів, про які дізнаєтеся в цей день, навіть якщо на перший погляд вони здадуться вам незначними: у житті дрібниць не буває – будь-який з них може вам стати в пригоді.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Зірки обіцяють вам успіх в роботі, тому можете сміливо братися за будь-який – навіть найскладніший – професійний проєкт, його вдасться грамотно почати, вчасно завершити і добре на ньому заробити.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Незважаючи на бажання допомогти оточенню, цього дня не варто нікому позичати гроші і віддавати особисті речі – благодійність може стати для вас поганою прикметою.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Проявивши себе з хорошого боку на роботі, ви привернете увагу начальства, яке, своєю чергою, гідно оцінить вас і, можливо, підвищить на посаді.

Водолій (21.01 – 18.02)

Уважно слухайте все, що будуть говорити люди навколо вас: несподівано для себе ви можете дізнатися щось, що допоможе вам зорієнтуватися у важливій життєвій ситуації.

Риби (19.02 – 20.03)

Поява людини з минулого буде призначена вам не тільки для того, щоб добре провести час за спільними спогадами – у цієї зустрічі є й інша мета, яка стане зрозумілою вам пізніше.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Павло Глоба розповів, на які знаки Зодіаку в червні 2020 року чекає успіх.