RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Миші, які прибирають будинок і заварюють чай, підірвали мережу - в це важко повірити

Інтернет буквально підірвали фотографії мишей піщанок, які очищають будинок до бездоганної чистоти, пилососять, наливають чай і навіть малюють.

Про це пише The Sun.

Знімки з гризунами здивували багатьох, але є в них один секрет.

Тварин фотографує 26-річний спортсмен Бейлі Томпсон, який проводить безліч часу з дев'ятьма піщанками. Знімки робить, коли вони позують на мініатюрних наборах, потім публікує результати в соціальних мережах.

"Вони ніколи не зупиняються, щоб позувати, вони постійно рухаються, тому я використовую спалах, щоб заморозити кадр... У мене є невелика студія в підвалі, і я можу відключитися від світу, щоб створити свій власний мініатюрний світ - це просто приносить мені стільки щастя. Мій улюблений коментар - це коли люди говорять, що фотографії зробили їх день, тому що в кінцевому підсумку моя мета - зробити людей щасливими і принести радість", - зазначив він.

Раніше ми розповідали про пса Мако, який виріс у притулку в компанії кинутих кішок, і після того, як його забрала сім'я, він продовжує дивувати всіх своїми вчинками, адже вважає себе котом.

Також в мережі показали неймовірного пса-серфінгіста, який опанував справжнім мистецтвом катання на дошці бурхливими морськими хвилями. І, схоже, що це приносить йому неймовірне задоволення.