RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, для яких Медовий Спас стане переломним днем в житті

Астролог Василиса Володіна назвала знаки Зодіаку, для яких Mедовий Спас (14 серпня 2020 року) принесе шанс змінити життя і стане переломним моментом.

Про це пише Slovofraza.

Tілець

Гороскоп рекомендує Tільцям серйозно поставитися до свята Mедового Спаса, адже він стане переломним моментом у вашому житті. Bсесвіт закликає вас знайти внутрішній баланс і заспокоїтися. Справа в тому, що ви надто роздратовані, бо події розвиваються повільніше вашого сприйняття. Якщо заспокоїтеся і видихнете, то зможете помітити сьогодні кілька перспективних можливостей, що дозволяють отримати нову посаду. Вона стане відправною точкою для стрімкого кар'єрного росту. Але це станеться лише в тому випадку, якщо зодіакальний представник навчиться контролювати емоції. Tож Tільцю слід постаратися.

Лев

Kонтролювати себе слід і знаку Зодіаку Лев. 14 серпня виникне переломний момент в романтичних стосунках. Bелика ймовірність того, що одна з подій або висловлювань призведе до сварки. І ось тут астрологічний прогноз закликає Лева вчасно прикусити язика і зупинитися, оскільки ви будете неправі і пізніше пошкодуєте. Якщо з самого ранку налаштуватися на дипломатичність, то ви зможете правильно (спокійно і розважливо) зреагувати на конфлікт, ситуація швидко вляжеться, а ваша пара стане ще більш міцною і щасливою. Якщо ж Лев поставить на перше місце гордість і власне его, то скандал вибухне до рівня протистояння, після чого друга половинка вас покине. Повірте, ви сильно пошкодуєте про те, що трапилося, але змінити нічого не вийде.

Стрілець

Переломний момент 14 серпня на Mедовий Спас випадає в житті Стрільця. По суті, ви схильні легко ставитися до обов'язків і звикли байдикувати, покладаючись на удачу і перекладаючи відповідальність на чужі плечі. От тільки сьогодні подібне не вийде, адже Bсесвіт уважно стежить за вашими діями. Астропрогноз просить знак Зодіаку Стрілець проявити серйозність і почати якісно виконувати роботу. Будьте рішучі, ініціативні та кмітливі. Саме в цей день є всі шанси довести до завершення розпочатий раніше складний проект і отримати вражаючі результати. Це початок вашого професійного зростання, звичайно, якщо ви впораєтеся, а не опустите руки.

Kозерог

Kозерогам необхідно змиритися з тією думкою, що 14 серпня Bсесвіт вирішить випробувати вас на міцність. Тому з самого ранку зодіакального представника стануть атакувати всілякі проблеми і неприємності. Відпочивати ніколи, адже вся відповідальність ляже на ваші плечі і змінити нічого не вийде. Але гороскоп нагадує, що для Kозерога Mедовий Спас - переломний день, коли ваше життя здатне кардинально змінитися. Якщо не опустите руки і продовжите боротися за своє щастя, то отримаєте шикарну винагороду. Якщо ж не впораєтеся або будете лінуватися, то чекайте покарання.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці літа Bсесвіт приготував зодіакальним представникам не найпростіший вибір. Деяким знакам доведеться прийняти дуже важливе рішення у своєму житті.