RU  UA

Нормандська четвірка, велике ДТП під Києвом і обшук дипломата: головні новини 11 вересня

Зустріч радників Нормандської четвірки в Берліні, обшуки українського дипломата на кордоні в Білорусі та затримання чоловіка, спричинившого масштабне ДТП під Києвом. Про це і не тільки у підсумковому випуску новин на Апостроф TV.

Зустріч радників Нормандської четвірки

Більше восьми годин у Берліні тривали переговори радників Нормандської четвірки. Головними питаннями зустрічі, яка відбулася у відомстві Федерального канцлера Ангели Меркель, було порушення режиму тиші на Донбасі та підготовка до скликання Нормандського саміту. Українську делегацію очолював Олексій Резніков, а у її склад увійшов Голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

Обшук автівки українського дипломата в Білорусі

Минулої суботи на українсько-білоруському кордоні прикордонники Білорусі обшукали автомобіль посла України Ігоря Кизима. МЗС України направило Білорусі ноту протеста, бо такі дії суперечать положенням Віденської конвенції. Як відомо, український дипломат повертався у Мінськ після консультацій в Києві.

Затримання водія, який спричинив смертельну аварію під Києвом

Поліція затримала чоловіка, який спричинив страшну аварію під Києвом. Затриманий перебуває у слідчому ізоляторі, правоохоронці збираються оголосити йому про підозру. Наразі відомо про шістьох загиблих внаслідок ДТП на трасі Київ-Харків. 18 постраждалих доправили у різні лікарні, усі вони у важкому стані.