ДТП в Харкові і захоплення банку в Грузії - головні новини 21 жовтня

Суд у справі про вбивство Павла Шеремета подовжив запобіжні заходи всім підозрюваним, у Харкові в результаті ДТП загинув підполковник ДСНС та його донька, а в Грузії грабіжник захопив відділення банку із заручниками. Про це і не тільки - у підсумковому випуску новин на Апостроф TV.

Справа Шеремета

Усім трьом підозрюваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета на два місяці подовжили запобіжні заходи. За рішенням Шевченківського районного суду міста Києва, Андрій Антоненко залишиться у СІЗО. Юлія Кузьменко перебуватиме під домашнім арештом і надягне електронний браслет. Яні Дугарь суд залишив заставу. Після засідання біля будівлі Шевченківського суду сталися сутички. Активісти вимагали звільнити Антоненка з-під варти. Вони заблокували автозак, у якому вивозили музиканта, однак машина поліції прорвалася через мітингарів. Активісти ж рушили до будинку Генерального прокурора Ірини Венедіктової.

Смертельна ДТП в Харкові

У Харкові сталася аварія, в результаті якої загинули підполковник ДСНС із 15 річною донькою. Вони їхали у машині Lanos, коли відбулося лобове зіткнення з автомобілем марки Toyota. За попередніми даними, обидва хлопці, які перебували в іномарці, були п'яними. Водія вже затримали, однак у соцмережах пишуть, що один із хлопців - син колишнього впливового правоохоронця. Нібито з його вини і сталася аварія. Поліцейські просять свідків ДТП надати записи з відеореєстраторів.

Захоплення банку в Грузії

У грузинському місті Зугдіді грабіжник захопив відділення банку. Він взяв в заручники біля 30 клієнтів та працівників банку. Зловмисник озброєний автоматами та гранатами. Тамтешні правоохоронці оточили периметр довкола відділення банку та ведуть переговори. Грабіжник вимагає пів мільйона доларів, машину та вертоліт. Крім того, правоохоронці мають відпустити його з місця злочину. Поки вдалося звільнити частину заручників - переважно, людей похилого віку. Дехто зміг втікти через пожежну драбину на даху будинку. Прем'єр-міністр Грузії взяв ситуацію під особистий контроль.