RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Холод і грибок на стінах: під Києвом сім'я з 12 дітьми живе в жахливих умовах, відео

Багатодітна сім'я з Донбасу, яка усиновила шість сиріт, живе в Київській області в будинку з дуже поганими умовами - холодному і з грибком на стінах.

Про це повідомляє "ТСН".

Більш того, сім'я, де 12 дітей (6 своїх і 6 прийомних), боїться опинитися на вулиці. Багатодітні батьки, які через війну втратили все - зараз воюють за будинок в Київській області, який спеціально для них купили.

В цьому будинку родина оселилася після того, як покинула Донбас в 2015 році. Однак до цього часу офіційних прав на будинок вони не мають, хоча чиновники і стверджують, що ніхто не збирається їх виганяти.

За словами батьків, вони пробували самі утеплювати будинок, в якому через холод і вогкості на стінах грибок, але не вистачає коштів і немає прав на будинок, який не в їх власності.

Керівництво управління у справах дітей, в підпорядкуванні якого знаходиться будинок, - занепокоєння багатодітних переселенців не розуміє. Місцеві чиновники кажуть, що батьки вихователі зразкові, підстав для виселення немає взагалі.

Ситуація залишається невизначеною, а 12 дітей продовжують мерзнути.

Як повідомляв "Апостроф", в Сторожинецькому районі (Чернівецька область) в жахливих умовах проживає багатодітна сім'я, главу якої сільський голова ледь змусив купити дітям ліжко, щоб вони не спали на землі.