RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Київ зупинився у величезних заторах 25 листопада: де не проїхати, карта

У середу, 25 листопада, в Києві утворилися довгі затори - жителям міста доводиться довго діставатися у справах.

Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

На Лівому березі затор утворився на виїзді з Троєщини на проспекті Романа Шухевича перед Північним мостом, а також на в'їзді в місто з боку Броварів - на вулиці Київській.

Важко проїхати і на ділянці від станції метро "Лівобережна" до "Гідропарку" - перед Русанівським мостом на Броварському проспекті, перед мостом Патона - на проспекті Соборності та Русанівській набережній.

Затор утворився і біля станцій метро "Дарниця" та "Чернігівська" - на вулицях Миропільська і Братиславська.

На проспекті Миколи Бажана сталося три ДТП, через які обмежили рух і важко проїхати в бік правого берега.

На правому березі пробка при в'їзді в місто - від станції метро "Теремки" до "Голосіївської", а також від метро "Житомирська" до метро "Берестейська".

У районі метро "Академмістечко" затор на вулицях Академіка Єфремова, Академіка Вернадського, Палладіна та Великій Окружній. Дорога перекрита на вулиці Підлісній.

Важко проїхати і на Великій Кільцевій дорозі - від вулиці Малої Окружної до вулиці Соборної. Рух ускладнений також на самій вулиці Соборній у Софіївській Борщагівці. На вулиці Шевченка сталося ДТП, яке ускладнений рух.

На Оболоні ДТП скувало рух на вулиці Ярослава Івашкевича і проспекті Правди, пробка утворилася на вулицях Олени Теліги, Кирилівській, Семена Скляренка, Богатирській, проспекті Степана Бандери.

У центрі пробки на Андріївському узвозі, Володимирському узвозі, проспекті Перемоги в районі станції метро Університет, на Бессарабській площі, алеї Героїв Крут, бульварі Лесі Українки. А також на Набережному шосе та Набережно-Хрещатицькій від Гаванського моста.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у вівторок, 24 листопада, в Києві сталася аварія з вантажівкою "Київавтодору" - він застряг посеред дороги.