RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Собор Пресвятої Богородиці 2021: короткі вітання та відеолистівки

Наступного дня після Різдва Ісуса Христа, 8 січня, православні християни відзначають Собор Пресвятої Богородиці.

"Апостроф" зібрав короткі вітання та відеолистівки до свята.

***

Вітаю з святом! У Собор Пресвятої Богородиці, бажаю, щоб у кожній родині поселилося щастя. Нехай доля подбає про кожну людину і нагородить здоров’ям, радістю, виконанням бажаного і процвітанням! Добра вам і всіх благ!

***

Вітаю з днем Собору Пресвятої Богородиці і щиро хочу побажати милості Богоматері і небесної захисту від бід, доброї вдачі і світлого щастя в житті, щирої любові і вічної благодаті, великодушність і милосердя.

***

У день Собору Пресвятої Богородиці хочу побажати світлої радості душі і незгасимих надій серця, добрих діянь і щирих почуттів, чистої любові і бравого успіху, великого щастя та Божої благодаті.

***

У день Собору Пресвятої Богородиці я побажаю здоров’я сім’ї і щастя дому, чистих надій і щирих почуттів, добрих діянь і світлих сподівань, душевних молитов і милість серця, божої благодаті та щасливої долі.

***

Вітаю і в день Собору пресвятої Богородиці від щирого серця бажаю, щоб небо завжди було світлим і ясним, щоб доля залишалася прихильної й доброї, щоб яскраві зірки висвітлювали життєвий шлях вночі, а незгасимі промені сонця допомагали вибирати правильну дорогу вдень. Бажаю довгих років здоров’я, затишку, щастя і добрих сподівань.

***

Вітаю з днем Собору Пресвятої Богородиці і щиро хочу побажати милості Божої Матері і небесного захисту від бід, доброї удачі і світлого щастя в житті, щирої любові і вічної благодаті, великодушності і милосердя.

***

Вітаю зі святом Собору Пресвятої Богородиці. Бажаю жити благодатно, любити щиро, вірити до кінця і сподіватися тільки на хороше. Нехай в житті буде багато добрих і радісних днів, гідних і шляхетних справ, теплих і відкритих посмішок.

Раніше "Апостроф" писав про те, чого не можна робити в свято Собору Пресвятої Богородиці.