RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Під Маріуполем сталася смертельна стрілянина в лісі - "копи" вбили екс-директора ринку: фото

16 січня 2021 року в селищі Сартана під Маріуполем був убитий підприємець Володимир Мігоцький, який раніше очолював ринок "Київський". У чоловіка стріляв поліцейський, всі деталі події з'ясовуються.

Інформація з'явилася на офіційному сайті поліції Донецької області.

Зараз є дві версії трагедії, про які розповіли на сайті Новини Донбасу. Одну з них озвучили в поліції, другу - син загиблого. Згідно з інформацією, прописаною в складених на місці події протоколах, співробітники поліції виявили групу людей, які здійснювали незаконну вирубку лісу на території Маріупольського району.

В ході складання протоколів про правопорушення один з членів групи, загиблий Володимир Мігоцький, сів за кермо автомобіля "Газель", в якому перебували спиляні колоди, і спробував втекти з місця злочину, при цьому скоїв наїзд на одного із співробітників правоохоронних органів.

Поліцейські, керуючись статтею 46 Закону України "Про Національну поліцію", відкрили вогонь з табельної зброї по автомобілю з метою його зупинити. На жаль, куля потрапила в водія, які помер на місці. Збитий поліцейський доставлений в лікарню. За фактом застосування табельної зброї та загибелі людини співробітниками Держбюро розслідувань і прокуратури Донецької області розпочато розгляд.

Однак є й інша версія того, що сталося, і вона в корені відрізняється від версії співробітників поліції. Її озвучив син загиблого Олександр Мігоцький. Чоловік розповів, що його брат Антон поїхав на автомобілі "Газель" на місце події допомогти витягнути застряглого товариша на легковій машині. Коли із завданням впоратися не вдалося, він закинув в "Газель" кілька колод, які лежали поруч, щоб машина стала більш стійкою. Саме в цей момент під'їхали співробітники поліції, які і звинуватили чоловіків в незаконній вирубці лісу. Чоловік подзвонив своєму батькові, Володимиру Мігоцькому, який незабаром приїхав на місце і привіз документи сина. Мігоцький намагався з'ясувати у поліцейських, в чому саме вони звинувачують його сина.

"Батько поліцейському задає питання:" Ви його зловили на вирубці дерев, або зупинили машину, в якій були дерева? Це різні речі, "- розповідає Олександр.

Після чого чоловік забрав у сина ключі від "Газелі" і хотів виїхати, проте відпустили його всього на 50 метрів і відкрили вогонь. Крім того, Олександр Мігоцький заявляє, що того, хто стріляв, відвезли з місця події нібито в лікарню, і забрали з собою автомат, з якого відкрили стрілянину.

Якою буде остаточна версія трагедії, стане зрозуміло за результатами розслідування.

Як писав "Апостроф" раніше, у Харкові в суботу, 16 січня, на смерть збили жінку на острівці безпеки.