RU  UA

Не зважають ні на що: генерал розповів про підлу тактику "агентів впливу" Путіна

Агентів Російської Федерації на території України знаходиться досить багато, вони можуть бути навіть серед представників різних українських спецслужб.

Таку думку в програмі Роксани Руно "Все по бєспрєдєлу" на Апостроф TV висловив керівник Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень "Борисфен Інтел", доктор військових наук, екс-керівник Головного управління розвідки МО, колишній голова Служби зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Віктор Гвоздь.

За його словами, агенти Російської Федерації працюють в Україні активно і масово, їхній вплив на різні процеси залежить від посад, на яких вони перебувають.

"Вони ні на що не вважають. Якщо їм треба досягти мети, вони йдуть на такі дії, які сьогодні в нормальному демократичному світі навіть не використовують. Ви знаєте про отруєння. Навіть в СРСР з 1960-х років після отруєння Бандери та інших лідерів певних організацій, після тих скандалів, перестали використовувати отруту. На сьогодні це масово використовується", - зазначив Віктор Гвоздь.

Оцінити рівень цих агентів в Україні колишній головний розвідник країни відмовився, зіславшись на те, що не є представником СБУ.


Інтерв'ю з колишнім головним розвідником країни читайте на "Апострофі": Росія кожен день посилює військову угруповання біля України, везуть навіть "Іскандери" - генерал Віктор Гвоздь.