RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

За сім років немає крапки у цих справах: в РНБО сказали про що буде наступне засідання

Секретар РНБО Олексій Данилов повідомив, що на майбутньому засіданні Ради національної безпеки і оборони будуть слухати звіти Генпрокуратури, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ.

Про це пише сайт Ліга.Новини.

В першу чергу РНБО чекає роз'яснень від цих відомств, на якому етапі знаходяться справи про держзраді і дезертирства, і чому вони до теперішнього часу не закриті, хоча тягнуться з початку агресії Росії проти України.

Данилов підкреслив, що не зрозуміло, чому розгляд всіх цих справ так затягнуто і вони знаходяться в незрозумілому суспільству процесі. Звичайно, з точки зору юриспруденції процес зрозумілий і відомий, але не зрозуміло нікому, чому за 6-7 років точка в даних справах так і не була поставлена крапка.

Відомо також, що попередні засідання закінчилися введенням санкцій проти лідера ОТЗЖ Віктора Медведчука і його оточення, а також його каналів, проти нардепа ОТЗЖ Тараса Козака, і проти посадових осіб вищого офіцерського складу, які зрадили країну.

Як писав "Апостроф" раніше, Зеленський затвердив нову структуру РНБО, що змінилося, а також хто потрапив до нового списку санкцій після засідання 26 лютого.