RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Чернівцях загадково помер 9-річний хлопчик: що кажуть батьки і поліція

У Чернівцях в неділю, 15 березня, у лікарні помер четвертокласник. За словами батьків, напередодні вночі у хлопчика піднялась температура до 37,2 та почав боліти живіт.

Про це пише місцеве видання promin.cv.ua.

"Він цілий день був на дієті, ввечері сказав, що все нормально. В неділю вранці все було добре, він поснідав та поїхав до бабусі з дідусем. В 6 вечора знову сказав, що болить живіт", - розповіла мама хлопчика.

Батьки одразу зателефонували до медсестри. О 19:00 в хлопчика знову піднялась температура, цього разу до 38. Близько першої години ночі температура почала падати до 35,9. Батьки викликали швидку допомогу. Пізніше, цього ж дня, хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

Батько дитини звинувачує медичних працівників у неправильному діагностуванні хвороби та неналежному виконанні професійних обов’язків, що призвело до смерті його сина.

Для перевірки інформації, з’ясування всіх обставин і надання правової оцінки діям лікарів слідчі розпочали досудове розслідування, зазначили в поліції.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, під Вінницею від наслідків COVID-19 померла маленька дитина - її легені буквально розпалися.