RU  UA

Загроза локдауну в Києві та побиття українців у Австрії - головні новини 29 березня

Через стрімке розповсюдження коронавірусу в Києві можуть ввести локдаун та зупинити громадський транспорт, в Австрії побили українських підлітків, а в столиці дівчина забула поставити авто на ручник та спричинила одразу дві ДТП. Подробиці - у підсумковому випуску Апостроф News на Апостроф TV.

Загроза локдауну в Києві

У Києві можуть ввести тотальний локдаун, через що зупинять громадський транспорт та зачинять дитячі садочки. Про ймовірність посилення карантинних обмежень заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, у Києві склалася критична ситуація з коронавірусом. Лише за останні два тижні в лікарнях для пацієнтів з коронавірусом додали понад тисячу ліжок. Навіть з додатковими місцями медзаклади залишаються переповненими.

Поворозник додав, що стримати розповсюдження хвороби можуть і самі містяни, якщо будуть дотримуватися карантинних обмежень.

Побиття українців в Австрії

Двох українських підлітків побили в Австрії. Один із них потрапив до лікарні з ножовими пораненнями.

Сутичка сталася в місті Ґрац. Відомо, що двоє підлітків 15 та 17 років через соцмережу домовилися про продаж куртки. Вони домовилися про зустріч із покупцем у переході. Коли чоловік почав міряти одяг, їх оточила компанія невідомих людей з вимогою віддати гроші та цінні речі. Через це почалася бійка.

Молодший брат отримав легкі травми обличчя. За інформацією українського посольства, старшого хлопця довелося госпіталізувати. Його життю нічого не загрожує. Поліція відкрила кримінальне провадження.

ДТП в центрі столиці

У центрі Києва сталася курйозна ДТП. Водійка забула поставити авто на ручне гальмо, коли паркувалася. Через це машина викотилася на зустрічну полосу та влетіла в іншу автівку.

Такий інцидент неабияк налякав іншу кермувальницю, тож жінка натиснула на газ та протаранила ще дві автівки. Правоохоронці склали адмінпротоколи на обох водійок.