RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

У Харкові викладач академії похвалила Путіна і влипла в неприємності: фото

У Харківській академії культури розгорівся скандал через коментар викладачки Наталії Сємейкіної в соцмережі Facebook, в якому вона написала: "Добре, що є Путін".

Як повідомляє "Суспільне", в середу, 14 квітня, біля будівлі навчального закладу активісти провели пікет з вимогою до керівництва академії звільнити викладачку з такими поглядами.

Представники громадської організації "Фрайкор" повісили біля входу в академію культури банер: "Вата в голові? Немає місця на кафедрі!".

Таким чином вони відреагували на пропутінський коментар викладачки кафедри гуманітаристики та мистецтвознавства Наталії Сємейкіної під постом журналіста і перекладача Олександра Міхельсона про "корисних ідіотів для Кремля".

"Полізли на Донбас. Турчинов і вся банда. У мене там купа студентів, які пишуть правду. Добре, що є Путін, може, всіх не доб'ють", - написала Сємейкіна, але через деякий час видалила цей коментар.

У доцента Наталії Сємейкіної 46-річний стаж науково-педагогічної роботи, вона кандидат філологічних наук і викладає історію світової літератури.

За словами першого проректора академії Юрія Лошкова, зараз у викладачки вимкнений телефон, тому керівництво вузу не має можливості з нею поспілкуватися. Він вважає, що Сємейкіна не замислилася про наслідки своїх висловлювань.

"Якщо вона дійсно має таку точку зору і такі переконання, то їй, звичайно, не місце в якості викладача, як українського педагога", - сказав перший проректор журналістам, зазначивши, що це питання буде розглянуто на кадровій комісії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російська актриса театру і кіно, телеведуча російського "Першого каналу" Катерина Стриженова, яка раніше потрапила в базу "Миротворця", в прямому ефірі пропагандистської програми "Час покаже" впала і зламала руку.