RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Погода зробить "грізні брови": синоптик уточнила прогноз на вихідних

В Україні встановилася тепла погода, але насолоджуватися бабиним літом залишилося недовго - вже 23 жовтня місцями істотно похолодає.

Про це написала синоптик Наталка Діденко в своєму Telegram-каналі.

Вона уточнила, що з 28 жовтня в Україні знову потеплішає, але найближчим часом погода "зробить грізні бровки".

Так, 23 жовтня похолодає на заході і півночі країни, вдень очікується всього 7-12 градусів тепла. На решті території ще побуде тепла погода, +12 +18 градусів. Також в суботу не виключені дощі в Харківській, Сумській та Одеській областях. Також опади можуть торкнутися Волині, Рівненщини, північних районів Київщини та Чернігівщини.

Пізно ввечері дощі можуть пройти в Донецькій і Луганській областях. На інших територіях країни - без опадів. 24 жовтня невеликі дощі ймовірні на північному сході України.

"Але температура повітря далі буде знижуватися і протягом дня 24-го жовтня максимально передбачається лише +5 +10 градусів, на півдні до +12 градусів. Вітер із західного буде переходити на північно-західний і залишатися, може, і не штормовим, але різким, сильним", - попередила синоптик.

За її прогнозами, в Києві дощі малоймовірні, але збережеться поривчастий вітер. З 23 жовтня в столиці почнеться зниження температури, в суботу очікується +12 градусів, а в неділю до +6 +8 градусів.

У понеділок-вівторок вночі очікуються "мінуси".

"А ось з середини наступного тижня температура повітря почне підвищуватися, спочатку з західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м'яка тепла атмосфера з температурою повітря +12 +16 градусів, місцями до +18 градусів", - порадувала Діденко.

Також чудова погода очікується і в останні вихідні жовтня - 30-31 числа.

Як писав "Апостроф", синоптик Тетяна Негадайлова розповіла, що зима 2021-2022 в Україні буде більш довгою, сніжною і холодною, ніж раніше. Також очікується менша кількість відлиг.