RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Погода грає за правилами Атлантики: синоптик дав прогноз на тиждень

Найближчими днями в Україні очікується тепла погода – натомість, варто очікувати поривчастий вітер, а також коливання атмосферного тиску.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив синоптик, начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

За словами Постриганя, пориви вітру коливатимуться від 15 до 20 метрів за секунду, температура повітря буде переважною теплою. Найхолодніше буде в ніч на 19 лютого – -3 ℃.

В іншому стовпчик термометра вночі покаже -1...+4 °C, а вдень -+3...+8 °C. У понеділок температура повітря становитиме +5...+10 ℃. При цьому, кількість опадів буде мінімальною.

Разом з тим, як зазначає Постригань, поривчастий вітер, коливання атмосферного тиску та висока вологість повітря сприятимуть не зовсім комфортним відчуттям у деяких людей. За попередньою інформацією, озвученою Постриганем, у вівторок, 22 лютого, варто очікувати на новий циклонічний вихор.

Раніше ми повідомляли, що цими вихідними днями, 19-20 лютого, на всій території України протримається плюсова температура - у північних регіонах очікується від +5°С, а в південних до +12°С. Опади будуть короткочасними і лише у деяких областях.