RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На Марш єдності вийшли понад семи тисяч одеситів - фото

Марш єдності в Одесі вивів на вулиці понад 7 тисяч людей. Пройшовшись по центральних вулицях одесити під патріотичними прапорами і гаслами заявили, що як і 8 років тому готові боротися з окупантами РФ.

Захід об’єднав численні проукраїнські політичні і громадські організації, ветеранів війни - зокрема Національний Корпус, Європейська Солідарність, Український інститут національної памʼяті тощо, а також інших небайдужих громадян.

Під національними і патріотичними прапорами та з характерними гаслами усі учасники висловлювали єдину позицію – Путіну та "рускому міру" в Одесі не раді. На банерах можна було побачити відповідні слогани: "STOP TerroRussia", "Захистимо Україну", "Пишаюся армією! Люблю Україну!", "Путін - вбивця!", "Одеса – це Україна", "Свободу Україні".

Захід розпочався на Соборній площі і колона маршем пройшлася центральними вулицями, зібравши понад 7 тисяч людей. За словами присутніх одеситів, лише єдність і патріотична позиція дозволила їм у 2014 році зупинити розповзання кремлівської окупації по регіону, коли Одеса ризикувала повторити долю окупованого Криму, Донецька та Луганська.