RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Окупанти б'ють по Харкові та Чернігову: нова карта вторгнення в Україну на 3 березня

Російські окупанти продовжують свою повномасштабну військову кампанію проти України, яку вони розпочали вранці 24 лютого. При цьому ЗСУ з першого дня дають окупантам дуже жорстку відсіч, відбиваючи атаку за атакою, і навіть перехоплюючи ініціативу в деяких точках фронту. Ворог зазнає колосальних втрат техніки і живої сили, а також зазнає величезних труднощів з логістикою. Це штовхає його на все більш затяті, але безглузді спроби повернути ситуацію під свій контроль. В результаті під обстрілами опиняються об'єкти цивільної інфраструктури, які окупанти обіцяли не чіпати.

Актуальну карту вторгнень станом на 16:00 3 березня опублікували в NewsMap.pl.

Так, окупанти, як і раніше, безуспішно здійснюють атаку за атакою на Чернігів, Київ та Харків. Міста постійно зазнають жорстоких атак з боку ворожої артилерії, РСЗВ та авіації. У районі Білої Церкви на Київщині ЗСУ зуміли перехопити ініціативу та піти в атаку. На Харківщині плани ворога були зруйновані в районі Лозової.

На півдні ведуться бої ЗСУ та ворожого десанту за Миколаїв та Маріуполь. Також ворог робить атаки на узбережжі Одеської області.

Незважаючи на всі труднощі, збройні сили України упевнено відбивають атаки російських окупантів. Щодня російська армія зазнає страшних втрат техніки та живої сили. За 7 днів війни українські військові вбили приблизно 9 тисяч російських солдатів. Трупів дуже багато, а буде ще більше.

Раніше ми вже повідомляли, що трупів російських солдатів так багато, що окупантів ховають у братських могилах.