RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

З першим днем ​​літа! Найкращі смс та відеопривітання

1 червня люди у багатьох країнах світу відмічають символічне свято - Перший день літа. Багато хто із нетерпінням чекає на цей сезон через можливість легко одягатися, подорожі та нескінченну кількість корисних дарів природи.

"Апостроф" підготував добірку смс-ок та відеопривітань із Першим днем літа.

***

Вітаю з першим днем літа! Бажаю, щоб погода нас радувала і приносила безліч яскравих, теплих, сонячних днів. Щоб легкість і відмінний настрій послужило приводом до безлічі цікавих подій і радості. Насолоджуйтеся теплом, вбирай сонячну енергію і випромінюйте позитив!

***

Мрія збулася — прийшов перший день літа! Бажаю всім фантастично чудового проведення часу! Канікул, відпусток і багато вихідних. Тепла, сонечка, подорожей, вражень, знайомств, нових почуттів і прекрасних подій. Відпочивайте, насолоджуйтеся і посміхайтеся душею!

***

Вітаю з Першим днем літа і бажаю веселого, гарного, яскравого старту в цю дивовижну літню подорож. Нехай солодкі фрукти, соковиті ягоди, щасливі світанки, романтичні заходи сонця, ніжний вітер, теплі дощі, ароматні квіти, захоплюючі пригоди, довгоочікувані поїздки, кохані люди і добрі друзі зроблять твоє літо неймовірним, яскравим, красивим і чудесним!

***

Ура, з першим днем літа! Вітаю з часом бронзового загару і сонячного настрою, нестримних веселощів і спекотних ночей, романтичних світанків і найкрасивіших заходів сонця, соковитої зелені і квіткових полян. Бажаю, щоб це літо стало яскравою і барвистою сторінкою у твоєму житті, щоб солодкі літні ночі і щасливі дні залишили незабутні враження та пам’ятний слід у твоїй історії.

***

З першим днем літа тебе! Нехай ці 3 місяці будуть яскравими, насиченими і позитивними. Бажаю екзотичної відпустки в заморських країнах! Нехай літо залишить про себе гарні спогади, які будуть гріти довгими зимовими вечорами.

***

Ось і настав перший день літа, з чим всіх і вітаємо. Бажаємо кожному провести літні дні з комфортом і чудовим настроєм. Всі будують величезні плани на літо, нехай вони здійсняться. Продуктивного і чудового літа всіх!

***

Вітаю з першим днем літа, з часом бронзової засмаги та краси безмежних веселощів в променях сонячного світла. Бажаю фруктового настрою червня, медового щастя липня і строкатих надій серпня.

***

Нарешті підійшли до кінця прохолодні весняні дні і настало спекотне літо! Сьогодні у перший день літа, я хочу побажати тільки теплих і щасливих моментів, сонячного настрою, веселого і корисного відпочинку і найкрасивіших світанків з заходами!

***

Вітаю з першим днем літа. Нехай у планах буде багато всього цікавого і веселого, нехай кожен день дарує сонячний настрій і дивовижні моменти, нехай море без тебе хвилюється, а з тобою хлюпоче прибоєм щастя і хвилями любові.

***

Вітаємо з початком літа! Нехай всі навколо Вас радує своїми плодами. Нехай у Вашому житті завжди буде тепло і весело хлюпоче море. Ніколи не сумуйте і не впадайте в депресію.

Раніше ми публікували прикольні картинки та листівки до першого дня літа.