RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Тілом пішла сіра павутинка: екстрасенс назвав діагноз Путіна

Останнім часом активно ходять чутки про серйозні захворювання президента Росії Володимира Путіна. Екстрасенс підтвердив, що кривавий диктатор має великі проблеми зі здоров'ям.

Про це розповів екстрасенс Роман Шептицький, пише "Сегодня".

За його словами, днями Путін наснився йому, уві сні він у прямому розумінні розвалювався на частини.

"Відвалюються руки, відвалюються ноги, відвалюється голова. Те, що ми бачимо, його вигляд, це може бути далеко від реальності, від того Путіна, який був багато років тому. Той образ, який є, - він просто фонує. Й мертвою енергією, й енергією хвороб. При тому хвороби, які справді невиліковні", – уточнив Шептицький.

Екстрасенс додав, що відчуває від Путіна енергію онкології й спроби врятувати його шляхом медичних маніпуляцій не приносять успіху.

"На рівні щитовидної залози, на рівні голови, повністю по всьому тілу розходиться сіра павутинка. Те, як його намагалися рятувати, те, що була операція, - це не дає результату", - вважає Шептицький.

Як повідомляв "Апостроф", за даними трьох керівників американської розвідки, у квітні Путін пройшов курс лікування від прогресуючого раку. На цьому тлі загострилася боротьба всередині Кремля, всі відчувають, що кінець диктатора близький.