RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Спека залишиться, а грози зникнуть: прогноз погоди в Україні в перші дні серпня

На початку серпня Україну накриють грози та спека. Протягом кількох днів опади закінчаться, а висока температура повітря збережеться.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У вівторок, 2 серпня, грози очікуються у більшій частині країни - суху погоду синоптики обіцяють лише у західних регіонах. На Півночі та Заході термометри покажуть +23...+26 градусів. На решті території буде спекотніше - там повітря прогріється до +29...+31 градуса.

У середу, 3 серпня, опади продовжаться у тих самих областях, за винятком Вінницької та Одеської. Щодо температур, місцями стане спекотніше на пару градусів.

У четвер, 4 серпня, опади відступлять із Житомирської, Київської, Чернігівської, Миколаївської та Херсонської областей. На всій території України очікується +29...+32 градуси.

У п'ятницю, 5 серпня, грозові дощі утримуватимуть у своїй владі Дніпропетровську та Запорізьку області, східні регіони. Також опади повернуться до Миколаївської та Херсонської областей. На крайньому Заході ртутні стовпчики піднімуться до +33, а на Закарпатті спека сягне +35 градусів у тіні. На решті території синоптики прогнозують до +29...+31 градуса.

Раніше синоптики дали прогноз погоди до 13 серпня. Очікується, що в деяких регіонах дощі литимуть протягом тижня.