RU  UA

Все для пропаганди: на головному каналі Росії почали обговорювати кіно для дорослих

Особисте життя кремлівських пенсіонерів та їхніх посіпак, імовірно, не відрізняється особливим різномаїттям. Час від часу на політичних ток-шоу російські пропагандисти порушують доволі пікантні теми.

Подробиці – у сюжеті Апостроф TV.

Днями у славнозвісній програмі "60 мінут" пропагандисти згадали жартівливу петицію, яку створили українці. В ній говорилося про заміну памʼятника Катерині ІІ в Одесі на статую порноактора.

Одними балачками діло не завершилося. Пропагандисти вирішили дослідити, у яких же фільмах знімався Біллі Геррінгтон.

"Ну а чого ви так соромитеся? Треба ж знати, на кого наші сусіди хочуть замінити імператрицю Катерину. Ось ми вам і показуємо", - коментує пропагандист Соловйов.

Та здається, ніхто з пропагандистів у студії не ніяковів, а навпаки хотів стати учасником такої сцени. Примітно, що цей порноактор не вперше стає епіцентром обговорення на російських політичних ток-шоу. Торік росіяни обговорювали ймовірність перейменування площі Маяковського у Запоріжжі на площу Біллі Геррінгтона.

"На його фільмах виховалася величезна кількість американських, європейських і українських телеглядачів. Хто цей актор? Є обґрунтування. Він, вибачте мене, ікона так званого ґачімучі-відео. От ви смієтеся, а Україну перетворюють на ґачімучі-країну", - істерить один із гостей програми.

Поки Соловйов, Попов і компанія пускають слину на порноактора Геррінгтона, Скабєєва задивляється на сідниці американської сенаторки.

"Наприклад, сенаторка від штату Род-Айленд – чорна лесбійка Тіара Мак – зараз виправдовується за свою доволі своєрідну передвиборчу агітацію. Це офіційний ролик ми показували. Дама зняла відео, на якому вона чомусь гола практично, в бікіні, чогось ставши на голову, трусить своєю задницею", - обурюється кремлівська пропагандистка.

Ймовірно, Скабєєва заздрить формам американки, бо ж сама не має можливості так вправно затанцювати тверк.

Тема сідниць сподобалася і пропагандистці Маргариті Симоньян.

"Тверк вони там викладатимуть? Чи як це називається, коли попою туди-сюди? Гопак, тверк. Приблизно одне й те саме", - видала вона.

Як бачимо, кремлівські пропагандисти вирішили показати світу те, що так ретельно приховували в консервативній імперії. Свою збоченість.