RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

"Ми вас бачимо, подумайте": командир ЗСУ звернувся до росіян

Командир діючого підрозділу ДШВ ЗСУ звернувся до російських призовного віку.

Відео опубліковано на каналі Апостроф TV.

"Починаючи з вашого району скупчення, з побудови на марш, виходу на поле бою - ми за вами спостерігаємо. Ми вас бачимо, ми вас пускаємо ближче до себе, маючи нове закордонне озброєння 155 калібру з розумними снарядами. У вас немає шансів. Ми вас підпускаємо і просто розбираємо. Супроводжуємо вас на вході, на місці та в момент втечі", - сказав він.

Також військовослужбовець ЗСУ висловився про причини бездумних атак російських окупантів на лінії фронту в Україні.

"Я не можу пояснити, чому так відбувається. Чи це недосвідченість ваших командирів, чи ставлення до вас як до витратного матеріалу. Але оскільки вас тут посилають у бій з квитком в один кінець, колонами, по три рази одним і тим же маршрутом - це питання до ваших командирів. Вас так надовго не вистачить", - наголосив він.

Він закликав росіян, які перебувають на батьківщині, замислитись про причини та наслідки рішення воювати проти українців та звернутися до власної влади за відповідями.

"Ті, хто прийшли до нас у країну - з цими вже все вирішено. Їх бачать прямо зараз. Не сьогодні, так завтра - ми їх дістанемо. А у вас є ще шанс. Мертвим гроші не потрібні... Ваш уряд хоче викорінити нас як націю, але складається враження, що позбавляється вас. У вас має виникнути питання до вашого уряду. Подумайте", - підсумував командир підрозділу ДШВ ЗСУ.