RU  UA

Він уже не потрібен ФСБ: яке майбутнє чекає на херсонського "гауляйтера"

Держзрадники й колаборанти в будуть ліквідовані після того, як Збройні Сили України визволять Херсонську область від російського окупаційного війська. Зокрема, це стосується місцевого гауляйтера Стрємоусова.

Про це депутат Херсонської облради Сергій Хлань розповів в етері Апостроф TV.

Після деокупації Херсонщини гауляйтера й інших колаборантів знищать ті, хто їх і "поставив", тобто російська ФСБ, оскільки вони більше не будуть потрібні ворожим спецслужбам. Долю решти зрадників вирішать партизани або українські військові.

"Ті ФСБшники, яких прислали в область для створення так званого уряду, вже навіть не показуються. Вонидесь або в бункері в області, але вже точно не в Херсоні", - додав Хлань.

На тлі новин про початок визволення Херсонської області місцеві колаборанти почали ховатися, тоді як ще нещодавно вони активно пропагували "рускій мір", говорили про створення "20 адміністративних одиниць" чи призначали так званих "очільників".

"Зараз вже ніхто не висовуються. Вони точно переховуються. Чи захотіли вони співпрацювати з нашими спецслужбами, як в Мелітополі (вчора мер Мелітополя розповідав) – не відомо, але точно понесуть покарання", - резюмував депутат.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти потрапили в пастку під Херсоном. Ворогу немає куди втікати.