RU  UA

Це не буде швидко: військовий експерт назвав чотири чинники остаточної перемоги над Росією

Україна зможе остаточно побороти російську загрозу лише за наявності чотирьох важливих чинників, серед яких зникнення російської федерації. В іншому випадку росія не змириться з поразкою Україні та продовжуватиме спроби нас поневолити.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовий експерт та аналітик Петро Черник.

"На мій погляд, ми по-справжньому видихнемо за чотирьох обставин. Перша – російська федерація розчленовується на 15 – 20 держав. Друга – у них забирають ядерну зброю. Третя – те, що утвориться на місці теперішньої російської федерації, якась умовна "Русская республика", буде відсічено від дармових ресурсів – нафти і газу – в Сибіру. Четверте – Україна вступає в НАТО", - пояснив Черник.

На думку експерта, цей процес не буде швидким. Московська імперія неможлива без України, а тому росія так просто не облишить свої спроби нас загарбати.

"Вони не змиряться з поразкою Україні. Якщо навіть завтра путін здохне і умовно вони піднімуть руку і скажуть: "Брати-українці, вибачте, давайте шукати якийсь діалог"... Якщо цих чотирьох чинників не станеться, вони не підуть думати, чому вони почали війну, вони підуть думати, чому вони її програли. А отже, через якийсь час чи ще наше покоління, чи наші діти, чи наші онуки матимуть ту саму проблему. Якщо хочеш знати, як буде – вивчи, як було. Без України Московська імперія неможлива. Вони не приймуть нормальну, цивілізовану, незалежну Україну", - резюмував Черник.