RU  UA

"Сюрпризи для окупантів наближаються": влада Харківської області розповіла про ситуацію в регіоні

У вівторок, 6 вересня, з'явилися повідомлення про контрнаступ українських військових під Балаклією на Харківському напрямку. На окупантів на захоплених територіях Харківської області чекають ще "сюрпризи" від Збройних сил України.

Про це розповіла радниця керівника Харківської ОВ Наталія Попова в ефірі Апостроф TV.

Вона повідомила, що на захоплених територіях Харківщини окупанти знищують усі комунікаційні та телевізійні мережі, щоб перекрити людям доступ до інформації та намагаються транслювати кремлівську пропаганду. Однак це не спрацьовує: сучасні технології дозволяють зв'язатись з окупованими територіями, контактувати з людьми та передавати потрібну інформацію.

"А сюрпризи для окупантів ще будуть, ми попереджаємо мешканців окупованих територій про те, що ці сюрпризи наближаються. Але про ці сюрпризи свого часу розкажуть офіційні особи, коли буде можливо", - резюмувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", за даними американського Інституту вивчення війни (ISW), українські бійці наступають на Харківському напрямку - вони значно посунули лінію фронту, звільнивши частину територій.