RU  UA

Діють за тактикою "Вагнеру": офіцер 3 ОШБр про наступ росіян під Авдіївкою

Авдіївка сьогодні залишається "гарячою точкою" на карті країни та однією з головних ділянок боїв у війні з Росією. Окупанти намагаються використати тактику "Вагнера" та накопичують резерви у співвідношенні 1:10 порівняно з українськими силами.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомив комбат 2 батальйону 3 ОШБР Дмитро Кухарчук.

" Авдіївка - основний напрямок удару росіян. Вони накопичують силу у співвідношенні 1:10 і продовжують штурми. Однак за останні 10 днів значних успіхів він не має ", - сказав комбат.

Читайте також: "Вибори Путіна" на окупованій території України: США зробили жорстку заяву

Відмінною рисою російського наступу є застосування тактики, яку застосовувала приватна військова компанія Вагнера. Тактика ПВК Вагнера передбачає так звані "м'ясні штурми", коли особовий склад не розбирає наказів начальства і йде наступ по трупам загиблих товаришів.

Подібний підхід призводить до великих жертв, але дозволяє досягати певних результатів. За словами комбата, росіяни зазнають великих втрат, проте продовжують накопичувати сили. Мобілізація у Росії проводиться досить інтенсивно, і російська армія поповнюється новими бійцями.

"У лютому втрати ворога 980 людей на день. Однак мобілізація йде великим темпом. Російська армія сьогодні користується тактикою ПВК Вагнер. Йдуть м'ясні штурми. Особовий склад не розуміє задумів начальників і наступає по горах трупів. Однак завдяки величезним жертвам їм вдається досягти певних успіхів. Трупи з поля бою вони не забирають", - повідомив Кухарчук.

Раніше ми розповідали яка ситуація з боєприпасами у ЗСУ під Бахмутом: коментар військового

  • Вас також може зацікавити:

Росія завдала смертельного удару по Часовому Яру: фото

Росія вночі запустила майже 30 "шахедів": зведення Генштабу ЗСУ

відстають від ЗСУ: окупанти використовують дрони на полі бою