RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Григорій Козловський, ФК "Рух" та Emily Resort передали артилеристам антиланцетні комплекси та засоби РЕБ

Григорій Козловський разом з ФК "Рух" та Emily Resort передали антиланцетні комплекси та засоби радіоелектронної боротьби проти FPV-дронів бійцям 45-ї окремої артилерійської бригади. Таким чином, "жовто-чорна" родина як завжди швидко відреагувала на запит військових.

Григорій Козловський зазначив: "Поки наші хлопці тримають оборону на фронті, ми в тилу маємо продовжувати жити та працювати. Адже лише економіка, яка працює дає можливість захищати державу нашим Героям. То ж - працюємо і допомагаємо, заради Перемоги!".

Фото: Григорій Козловський - бізнесмен і меценат, почесний президент ФК "Рух" (Львів)

Начальник служби забезпечення та експлуатації військової техніки 45-ї ОАБр Олександр Романцев розповів, що ФК "Рух" та Григорій Козловський з самого початку війни допомагають українським військовим: "Клуб та Григорій Петрович відгукуються на наші запити і передають різноманітну техніку, спорядження, автомобілі, запчастини та комплектуючі тощо. Ось зараз бригада отримала засоби проти ворожих БПЛА "Ланцет" та засоби РЕБ проти FPV-дронів. Вони допоможуть зберегти життя військовослужбовців, а також збережуть нашу зброю та техніку".

Григорій Петрович Козловський активно допомагає 45-й окремій артилерійській бригаді від початку війни. Це підрозділ ракетних військ і артилерії Сухопутних військ Збройних сил України, створений 2014 року в складі корпусу резерву, який дислокувався на Львівщині. Військові постійно отримують від мецената та "рухівців" необхідне на передовій обладнання та техніку.

"Ми вдячні ФК "Рух", його засновнику Григорію Козловському та Emily Resort за те, що вони завжди надають всебічну допомогу 45-ій бригаді. Ця підтримка допомагає нам швидше та якісніше працювати на фронті й робити все задля нашої Перемоги" - додав начальник служби забезпечення та експлуатації військової техніки 45-ї ОАБр Олександр Романцев.

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов своєю чергою зазначив, що попри свій юний вік гравці "Руху" від наймолодших вихованців Академії і до футболістів першої команди розуміють, що треба робити все можливе, аби наблизити Перемогу над окупантами.

"І хлопці, і їхні батьки, і тренери – всі допомагають армії, а також залучені до різноманітних благодійних проєктів" - додав він.

"Зараз це найважливіше, що має робити кожен українець, це допомагати нашим військовим і ця місія є найважливішою для всієї нашої футбольної родини, ми долучаємось до цього процесу як можемо" - додав Григорій Козловський.