RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися нові докази присутності військ Путіна в Україні: опубліковані фото і відео

Начальник прес-центру штабу АТО полковник Валентин Буряченко показав журналістам вилучені у бойовиків зброю і боєприпаси, а також предмети і спорядження російського виробництва.

Відповідні предмети були продемонстровані в ході прес-конференції в Антикризовому медіа-центрі в Краматорську, передає Inforesist.org.

"Ось міна МОН. Там є маркування заводу — №15, партія — 31, в Україні та в інших країнах ці міни не проводилися. Ми також можемо бачити, що демонструє це розвантаження. Чітко видно завод, який її виробляє, - завод РФ", — прокоментував полковник.

Він додав, що Росія оновлює свої склади, "а стару зброю, боєприпаси через ці "гумконвої" передає в користування на окуповані території".

Поряд з цим у штабі АТО продемонстрували інші захоплені раніше документи російських окупаційних військ: список особового складу одного з підрозділів, обхідний лист, контракт, який підписують громадяни РФ з "міністерством оборони" ДНР, тощо.

"Диверсанти маскують свою присутність. Не зізнаються, що вони кадрові військові. Використовують, наприклад, шеврон "війська донського". Під прикриттям різних таких формувань і діють. Але думаю, що ні для кого не секрет, що саме росіяни на окупованих територіях протистоять підрозділам сил АТО", — заявив Буряченко.

Як повідомляв "Апостроф", у червні в мережі з'явилися фотографії, які доводять російську присутність на окупованих територіях Донбасу.