RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандальний "адмірал" замішаний в смертельній ДТП під Києвом: опубліковані фото і відео

Біля Київського моря в столиці сталася смертельна ДТП, в причетності до якої підозрюють скандального "адмірала" Андрія Авдєєнко.

Про це повідомляє ТСН.

Так, позашляховик вискочив на зустрічну смугу і зіткнувся з мінівеном, водій якого загинув на місці.

Загиблому було 52 роки, водій другої машини - в лікарні. За попередніми даними, це Андрій Авдєєнко, який сам себе називає то адміралом ВМС, то академіком.

За словами свідків аварії, Авдєєнко після ДТП поводився вкрай емоційно, спершу відмовлявся від експрес-тесту на алкоголь, але потім таки погодився. Результати ще не оприлюднили.

Фото: 061.ua

Потерпіла сторона заявляє, що син Авдєєнко - керівник прокуратури Печерського району Києва, і боїться, що справі не дадуть ходу. Сам Авдєєнко зараз в лікарні, йому зробили операцію, його дружина від коментарів відмовилася.

Чоловік, який був пасажиром в мінівені, чий водій загинув, стверджує - уникнути зіткнення було неможливо.

"Ми їхали по дамбі, назустріч вилетіла машина, прямо на зустрічну смугу. Ми даємо вправо, правіше нікуди, там же Дніпро, і він в нас в'їхав. Це частки секунди, я не знаю, з якою швидкістю він їхав, але це просто жах", - розповів потерпілий Анатолій Слабоуз.

При цьому варто відзначити, що раніше "Громадське. Запоріжжя" опублікувало відео невдалого інтерв'ю, під час якого запорізький "академік" і автор проекту нового запорізького герба Андрій Авдєєнко зі скандалом покинув студію.

Тоді "академіка" розсердило питання, хто, власне, присвоїв йому звання академіка і адмірала.

Як повідомляв "Апостроф", раніше біля населеного пункту Воловець Закарпатської області перекинувся автобус зі спортсменами молодіжної збірної України з самбо.