RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

У Запоріжжі розгорівся гучний скандал навколо фото оголених дітей у дитячому садку

У Запоріжжі батьки вихованців дитячого садка № 221 "Пілот" обурилися фотосесією оголених дітей, коли ті лягали спати, зробленої якимсь фотографом Олександром.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ICTV.

"Фотограф для цих фотографій показував, як поставити руки. Поправляв на моєму дитині волосся. Моя дочка на цих фотографіях оголена. Тобто, на них не видно навіть спідньої білизни. Мені не подобається, що вона сидить в позі, яка не для її віку",- каже мама однієї з вихованок дошкільного закладу.

Після того, як батьки дітей дізналися про інцидент, фотографії віддав знімки і пообіцяв видалити їх з архіву.

Наголошується, що зараз вже відкрито кримінальне провадження за фактом інциденту, фотографії дітей відправлені на експертизу.

Нещодавно журналісти ТСН з посиланням на слова батьків дітей повідомляли, що зазначений інцидент стався ще у вересні, а 25 січня поліція закрила справу з причини недостатніх підстав.

У неформальній обстановці діти говорили, що фотограф давав їм цукерки. Всього було сфотографовано близько 22 дітей, більшість з яких – дівчинки.

Як повідомляв "Апостроф", в Івано-Франківській області виховательку одного з дитячих садків запідозрили у побитті дітей.